Czech English

ČlánkyČlánky: Miniseriál - zvýšení bezpečnosti

Reflexní proužky

Neexistuje snad motorka určená k provozu na pozemních komunikacích, která by nebyla rádně osvětlena a tedy viditelná zepředu nebo zezadu. Kritická je však situace osvětlení zboku, kdy nemusíte být ostatními účastníky provozu dostatečně vidět.

Uvažujete-li o proužcích na ráfky, doporučujeme se zaměřit na reflexní proužky, které odráží na ně dopadající světlo.

S ohledem na bezpečnost je vhodné vybrat barvu dle odrazivosti. Nejvíce světla odrazí bílá, dále pak žlutá, oranžová, červená, zelená, modrá a nejméně černá.

V obou případech je odrazivost závislá na velikosti plochy, lze tedy nehledě na výběr barvy doporučit proužky co nejširší. Více se dozvíte v článku Jakou zvolit šířku proužků?

NovinkyFacebook

ČlánkyČasté dotazy

Kolik sad potřebuji na jednu motorku, auto, čtyřkolku, kolo? Na jednu motorku, auto, čtyřkolku, kolo Vám vystačí jedna sada.

Rád bych objednal jiné než vyobrazené proužky, je to možné? Ano, budeme se snažit maximálně vyhovět všem Vašim požadavkům.

Vyrábíte i jiné samolepky než proužky na ráfky? Ano, vyrábíme jakékoliv samolepky. V případě zájmu nás neváhejte kontaktovat na info@prouzky-na-rafky.cz.

HodnoceníHodnocení

Veronika Mandatova: HodnoceníHodnoceníHodnoceníHodnoceníHodnocení
Komentář: Perfektni. Pan byl velice ochotny, poradil.. zbozi prislo presne tak, jak jsem objednala.. hezky zabalene a doprava byla taky rychla. Doporucuji vsem!

Jan Formánek: HodnoceníHodnoceníHodnoceníHodnoceníHodnocení
Komentář: Rychlé jednání, kvalitní zpracování výrobku ,obsah balení přesně odpovídá, snadná aplikace