Czech English

ČlánkyČlánky: Výběr vhodného čistícího prostředku

Čistění ráfků

Řádné očištění a odmaštění povrchu před samotným lepením je nejdůležitějším krokem, proto je nutné vybrat správný čistící prostředek.

V případě, že jsou Vaše ráfky pouze zaprášené, můžete pro očištění bez obav použít jakýkoliv saponát. Je vhodné použít mycí prostředky na nádobí, auto ...

Jsou-li Vaše ráfky znečistěné odstřikujícím olejem z řetězu či motoru, případně brzdovou kapalinou, je nutné použít silnější průmyslový čistič. Vhodnými prostředky jsou zejména tyto: technický benzín, benzínový čistič technický, technický líh a jim podobné.

Nedoporučujeme používat prostředky jako jsou aceton, ředidlo C6000 nebo ředidla do nátěrových hmot C6006 a jim podobná. Tyto mohou trvale poškodit lakované části.

NovinkyFacebook

ČlánkyČasté dotazy

Kolik sad potřebuji na jednu motorku, auto, čtyřkolku, kolo? Na jednu motorku, auto, čtyřkolku, kolo Vám vystačí jedna sada.

Rád bych objednal jiné než vyobrazené proužky, je to možné? Ano, budeme se snažit maximálně vyhovět všem Vašim požadavkům.

Vyrábíte i jiné samolepky než proužky na ráfky? Ano, vyrábíme jakékoliv samolepky. V případě zájmu nás neváhejte kontaktovat na info@prouzky-na-rafky.cz.

HodnoceníHodnocení

Dominik Dostál: HodnoceníHodnoceníHodnoceníHodnoceníHodnocení
Komentář: Nikde nebyl žádný problém. Balík nepoškozený, cena bezkonkurenční, naprostá spokojenost

Petr Čupík: HodnoceníHodnoceníHodnoceníHodnoceníHodnocení
Komentář: Vše co jsem si vymyslel,bylo dodáno ihned a v pořádku. Spokojenost.