Czech English

ČlánkyČlánky: Miniseriál - šířka proužků

Velikost kola

Každý výrobce motocyklu volí pro své modely jednak různé průměry ráfků, stejně tak jsou rozdílné i šířky límců na jednotlivých ráfcích.

Označení šířky límce není psáno nikde, je proto nutné tuto vzdálenost individuálně změřit. Na obrázku je označena červenou šipkou.

Šířku proužků poté zvolte dle svých preferencí, nikdy však nevolte proužek široký přes celý límec, ale o 2mm užší! Důvodem je vysoké namáhání hran, které by mohlo negativně ovlivnit životnost proužků.

Pokud si i přesto nejste jistí, doporučujeme zvolit univerzální šířku 7mm, která je nejvíce používanou variantou.

NovinkyFacebook

ČlánkyČasté dotazy

Kolik sad potřebuji na jednu motorku, auto, čtyřkolku, kolo? Na jednu motorku, auto, čtyřkolku, kolo Vám vystačí jedna sada.

Rád bych objednal jiné než vyobrazené proužky, je to možné? Ano, budeme se snažit maximálně vyhovět všem Vašim požadavkům.

Vyrábíte i jiné samolepky než proužky na ráfky? Ano, vyrábíme jakékoliv samolepky. V případě zájmu nás neváhejte kontaktovat na info@prouzky-na-rafky.cz.

HodnoceníHodnocení

Robin Michalov: HodnoceníHodnoceníHodnoceníHodnoceníHodnocení
Komentář: Perfektní, první sadu jsem objednal když jsem v roce 2015 zakoupil Hondu PCX. Druhá sada až v roce 2019 protože mi při pojistné události měnily zadní ráfek Ani jednou nebyl problém s individuálním požadavkem, příplatek symbolický..

Stanislav Sikora: HodnoceníHodnoceníHodnoceníHodnoceníHodnocení
Komentář: SUPER